DMD Kamp - Tara Rafting

DMD Kamp – Tara Rafting

Kamp ima apsolutno sve što vam je potrebno: kuhinju (bez šporeta, naravno!), u kojoj se isključivo kuva na vatri. Sva jela su zgotovljena s ljubavlju za verne goste i za one koji su po prvi put tu. Na našem posve domaćinskom meniju možete pronaći meso, krompir pod sačem, pasulj iz kazana, jagnjetinu sa ražnja, sveže pastrmke na žaru (ako niste raspoloženi za crveno meso), i naravno paprikaš!

Kamp + Tara Rafting

Rafting kamp DMD ima idealnu lokaciju, na samoj obali reke Drine, udaljen od magistralnog puta i prašine – prirodna oaza sa predivnom peščanom plažom.
Uprkos rapidnom razvoju rafting turizma, svih ovih godina uspevamo da zadržimo nepromenjen kvalitet po kom smo poznati, što dokazuju iskrene ocene naših gostiju na društvenim mrežama.

Kroz više od dve decenije iskustva u raftingu vodi nas jedna misija – nezaboravne uspomene koje će naši gosti poneti sa sobom.
Ključ našeg uspeha su ljudi koje rade na kampu i svojom predanošću svesrdno doprinose neponovljivom iskustvu koje ćete pamtiti.
To je ono zbog čega se ponuda DMD kampa izdvaja od drugih.

DMD kamp se nalazi četiri kilometra nizvodno od postanka živopisne Drine u predivnoj kotlini, dvadesetak kilometara od Foče u Republici Srpskoj. Opremljen je drvenim brvnarama za udoban smeštaj i spavanje gostiju, a za one koji to vole malo drugačije, postoji i mogućnost boravka u šatorima.

Opširnije