DMD Kamp

Mi živimo rafting.

Renovirani ambijent rafting kampa DMD, najbolji smeštaj, najukusnija hrana i najbolja atmosfera.

DMD Kamp - Tara Rafting
Tara Rafting - DMD Kamp
DMD Kamp - Tara Rafting

Rafting kamp DMD je kamp sa porodičnom tradicijom, osnovan 1999.godine. Osnivači kampa su braća Ćalasan. Iskustvo, pouzdanost, vrednost usluge i prepoznavanje su naša jedina mera a dokaz za to je da imamo preko 50% stalnih gostiju svake godine. Kamp se nalazi četiri kilometra nizvodno od postanka živopisne Drine u predivnoj kotlini, dvadesetak kilometara od Foče u Republici Srpsko. Opremljen je drvenim bungalovima za udoban smeštaj i spavanje gostiju. Osim standardnih bungalova imamo i smеštaj sa sopstvenim kupatilom. Za one koji vole potpunu povezanost sa prirodom postoji i mogućnost postavljanja šatora kao i obezbeđen prostor za kampere i kamp prikolice. Kamp ima apsolutno sve što vam je potrebno: udoban i čist smeštaj, nov objekat sa 8 tuš kabina i 8 toaleta, teren za odbojku na pesku i mali fudbal, restoran-terasu i besplatnu WiFi internet konekciju. Naravno, u kamp DMD možete da povedete i vaše ljubimce jer mi volimo životinje. Naš kamp je mesto za aktivan odmor, obzirom da je rafting jedna od glavnih I najlepših turističkih atrakcija ovog kraja. Ukoliko ste ljubitelj prirode, avanture, gastronomskog užitka i provoda,na pravom ste mestu a osoblje rafting kampa DMD će se potruditi da doživite tradicionalnu ljubaznost, gostoprimstvo i profesionalizam ove regije.

Hrana – Organski meni

U kuhinji se isključivo sve priprema na vatri i sva jela su zgotovljena s ljubavlju za verne goste i za one koji su po prvi put tu. Na našem, posve domaćinskom meniju možete pronaći teletinu sa krompirom ispod sača i jagnjetinu sa ražnja. Gastronomski užitak uz specijalitete sa sača upotpunjuju sveže pastrmke na žaru, gril, domaći sir, pršut, pite, kolači i još mnogo toga… Na zahtev, takođe pripremamo i vegetarijanske obroke ili obroke koji isključuju određene namirnice. Bitno je samo da nam napomenete prilikom rezervacije aranžmana. Uz kuhinju se nalazi i restoran-terasa koja služi za obedovanje i za nezaboravna noćna veselja uz logorsku vatru. Domaćinski ambijent i prijatno osoblje učiniće da se osećate kao kod kuće i da vaš obrok postane pravo zadovoljstvo.

NAŠE GOSTE PRATI OSMEH KROZ CELU AVANTURU. TO JE ONO ŠTO NAM JE NAJBITNIJE!
JER VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠA BRIGA!

Rafting

Rafting je timska aktivnost kojoj treba prići sa maksimalnom ozbiljnošću. Obavlja se uz asistenciju i nadzor licenciranih skipera a učesnici raftinga poštovanjem instrukcija aktivno učestvuju u spustu i sveukupnom doživljaju.

DMD Kamp - Tara Rafting
× Pozovite nas!