Foto safari nacionalnim parkom „Sutjeska“

DMD Kamp organizuje jednodnevni obilazak Np „Sutjeska“ i foto safari sa našim prevozom na najatraktivnije lokalitete . Sve lepote nacionalnog parka možete zabeležiti foto aparatom.

katuni na Prijevoru pogled sa trnovackog na maglic prijevor
  • Destinacija Prijevor

1668 m nadomrske visine udaljen od Tjentišta 20 km makadmaskog puta.  Na desetom kilometru  na putu od Tjentista nekoliko stotina metara pre parking prostora na Dragoš sedlu je početak pesačke staze koja vodi do vidikovca Beškita 1275 m nadmorske visine, potrebno je oko 20 min pesačenja. Sa vidikovca se se pruža pogled na prašumu Perućicu vodopad Skakavac i dolinu heroja Tjentište. Sa Prijevora  se pruža fantastičan pogled na Maglić najveći vrh BiH 2386 m nadmorske visine, Volujak, Suški potok, pogled se prostire na prekrasne vrhove Zelengore. Po zelji obilazak  katuna 20 min lagane šetnje, zatim odlazak na osmatračnicu.

  • Destinacija Gornje i Donje bare

1500 m nadmorske visine udaljenost  20 km od Tjentista makadamskog puta. Obilazak jezera Donje i Gornje bare lagana šetnja  30 minuta do Borića 1475 m nadmorske visne odakle se pruža fantastičan pogled na prašumu Perućicu i Maglić.

  • Destinacija Uglješin vrh teža tura

1858 m nadmorkse visine udaljenost od Tjentišta 20 km makadamskog puta. Lagana šetnja traje od 2h do 3h odatle se pruža pogled na Zelengoru koja je najljepša planina ovih prostora.

 

  • Destinacija Vučevo

Udaljenost od Tjentišta 30 km makadamskog puta prostrana planinska visoravan, sa tri strane okružena kanjonima Sutjeske, Drine i Pive, a sa četvrte visokim masivom Maglića. Ako ste krenuli na takav put, bićete nagradjeni veličanstvenim pogledom na predeo čije se lepote zauvek urežu u sećanje i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Laganja šetnja traje 25 minuta.

× Pozovite nas!