Splavarenje je uzbudljiv i zabavan sport, obožavan od mnogih zbog svoje tendecije da bude uzbudljiv, da vas približi prirodi i da stvori uspomene za ceo život! Ispod su 5 neverovatnih stvari o splavarenju.

1. BLISKOST SA PRIRODOM

Zamislite da veslate kroz mirnu vodu, drveće je svuda oko vas, svež planinski vazduh vam je u plućima dok slušate ptice kako cvrkuću tokom sunčanog dana. Čujete huk vode sa svog sedišta na splavu, i znate da vas čeka zabavan danbićete okruženi prirodnom lepotom reke. Kada splavarite rekom, vi ste okruženi prirodom, brzacima koji teku, cvećem, drvećem, i životinjama, a prirodna čuda Kolorada se šire oko vas, približavajući vas prirodi na poseban način. Često je osobi jednostavno potrebno visceralno iskustvo u prirodi.

2. UZBUĐENJE

Porodični odmor ili hobi može biti lep, opuštajuć ili tih, ali ti trenuci se često izgube u hodnicima našeg pamćenja. Možemo zaboraviti trenutke blaženstva sedenja na mirnoj plaži među ostalim sličnim iskustvima tišine i relaksacije. Momenti koji se izdvajaju su često oni trenuci koji se provuku kroz monotoniju svojim uzbuđenjem. Splavarenje niz oštru, svežu, reku sa svojom porodicom, prijateljima i voljenim osobama je uzbudljivo putavnje koje ćete zasigurno zapamtiti za ceo život. Smelost iskustva vas može zabaviti, a vi možete biti sigurni da ćete provesti uzbudljivo vreme.

3. ZBLIŽAVANJE SA PORODICOM I PRIJATELJIMA

U današnjem digitalnom dobu sve je teže otkačiti se i provesti kvalitetno vreme sa svojim voljenim osobama daleko od pritiska modernog života. Kada idete na splavaranje niz penušavu vodu reke, često se oseća kao da samo takvi momenti postoje. Vi i vaša porodica ili prijatelji, zajedno na pobesnelim vodama, možete biti totalno progutani uzbuđenjem, prirodnim čudima, i međusobnim prisustvom dok istražujete zajedno nove i uzbudljive avanture. Bliskost koju podelite, izazove, i prijatnu iskustvo će zbližiti porodicu, grupe i prijatelje bliže nego ikada pre.

4. IZAZOVI

U životu, jedna od najvećih stvari koje čovek može da uradi je da savlada nedaće. Postoji mali broj izazova koja pružaju toliko zadovoljstvo i zabavu kao što je splavarenje i juriš za avanturom koja vas stavlja protiv prirode. Ova vrsta izazova pruža i fizičku i psihičku stimulaciju čak i za najiskusnije ljude od prirode. Bez obzira da li ste za lagani izazov ili izuzetno težak, splavaranje na reci Tari, ima opciju za vas koja će vam omogućiti da testirate sebe u jednom od najlepših prirodnih okruženja.

5. LJUDI

Neki momenti sa totalnim strancima mogu stvarno da transformišu vašu perspektivu. Kada splavarite u penušavim vodama reke imate mogućnost da upoznate nove ljude kao kolege splavari u grupama, ili sa vodičem ako vaša grupa unajmi jednog. Ovi specijalni trenuci među vodom i talasima mogu da stvore povezanost koja traje ceo život, i prijateljstvo koje će izdržati napade vremena. Ovo, među drugim razlozima, će sigurno da vam pruži iskustvo za ceo život!

× Pozovite nas!