DJE SE KUPAŠ? DJE AVANTURE SKUPLJAŠ? 
– Rafting sezona u DMD kampu je zvanično otvorena!

Rafting radnim danima? – MOŽE!

Znajte da postoji čitava grupa ljudi koja daje sve od sebe da, s vremena na vreme, ne ode ponedeljkom na posao. Oni bi radije veslali nego razmišljali kako da izbegnu jutarnju gužvu ka tom nekom centru ili kancelariji. I sad kad razmislite, zar nije bolja opcija da jedan ponedeljak provedete u avanturi, u prirodi?

Ako vam se dopada kako ovo zvuči, ako mislite da vredi pokušati – onda nastavite sa čitanjem…

 

RAFTING RADNIM DANOM

Rafting radnim danomRafting radnim danima je sve popularniji. Glavni razlog je prvenstveno daleeeko manja gužva na svim putevima i graničnim prelazima koji vode do nas. Ovo je idealno rešenje za nervozne vozače i osobe koje jedva čekaju da avantura počne. Čuvajte se samo radnih dana oko praznika koji se mogu povezati – odnosno, najavite se ranije. 

Ako dolazite na rafting radnim danom, obećavamo vam i veću pažnju našeg osoblja. Iako smo veoma ponosni na domaćinsku reputaciju i preporuke posetilaca (privatnih i poslovnih), ima nešto ekskluzivno u radu sa manjim grupama ljudi. Uvek se ukaže neka nova prilika na vodi, podele dobre priče, ostvare nova, neponovljiva iskustva i poznanstva…

S obzirom da postoji izvesna zabluda da je rafting isključivo vikend aktivnost uz nezaobilazne žurke, gužvu i previše čamaca. Tu smo da još jednom istaknemo da to nije tačno. Rafting radnim danom je zapravo savršena prilika da izvučete maksimum iz sebe, prirode i društva koje ste odabrali. I znate šta? Rafting radnim danima moguće je organizovati tokom cele sezone, sve do neke polovine oktobra.

 

ZAŠTO JE BOLJI RAFTING RADNIM DANIMA?

…od organizacije vikendom.

Bolji je pogrešna reč, kazaćemo da je zaista drugačiji… 

Za početak:

Da li ste čuli za Marfija?

Koliko ste samo puta pratili prognozu na tri sajta danima i kalkulisali da li će pasti kiša u petak? Kada ste na vodi, na raftingu, kiša nije preterano važna, u to ćemo vas uveriti na licu mesta. Ipak, čini se da i sve u prirodi oko nas više voli radne dane 😊

U prirodi, vi mislite da sve vidite i čujete, a sve ispod i iznad vas vrvi, šuška, sluša, krije se, dok ne protutnji grupa ljudi. Rafting radnim danima, kao i ostale aktivnosti u režiji DMD kampa mogu vam pružiti priliku da ostvarite zaista poseban kontakt sa prirodom. 

Ako niste u potrazi za vikend provodom od jutra do sutra – garantujemo veću intimnost iskustva, mir, privatnost, najbolju organizaciju i posvećenost, koju u adrenalinskom zanosu gomile, nije uvek moguće pružiti.

 

KADA JE U SEZONI NAJBOLJE IĆI NA RAFTING RADNIM DANOM?

Rafting radnim danimaZavisi od vaše organizacije i želje. Najviše adrenalina reka vam može pružiti na početku sezone – u periodu od aprila do juna. Visok vodostaj i brzaci su tada spremni da vas izazovu i iskušavaju na najrazličitije načine. Reka nikad nije ista, a to garantuje jedinstveno iskustvo čak i splavarima-povratnicima. Ovo ne znači da treba da se plašite ili ustežete, naprotiv. To samo znači da pažljivo birate tim ili partnera sa kojim veslate i da besprekorno slušate uputstva našeg najboljeg rafting tima.

Rafting avantura od druge polovine jula do kraja sezone je nešto drugačija. Sam spust leti traje duže,  ali se reka zaista stalno menja te svaka sezona nosi svoja iznenađenja na vodi i u prirodi. U DMD kampu i na raftinu vi ste u rukama najboljih, licenciranih skipera i vodiča koji će dati sve od sebe da vaše iskustvo do kraja bude besprekorno.

 

KOLIKO TRAJE SPUST?

Prvom polovinom sezone, kada je voda visoka, reka je brza i spust traje dosta kraće. Splavarenje  okvirno traje 2 sata. Kako je reka nešto što zaista poznajemo, ali ne kontrolišemo, ukoliko želite da maksimalno iskoristite vreme u kampu, preporučujemo vam da pažljivo isplanirate svoje vreme boravka. Naše ljubazno osoblje će vas uputiti na sve mogućnosti kampa i sve aktivnosti u ponudi. Ne oklevajte da nas pitate sve što vas zanima – tu smo da dokažemo našu dobru reputaciju i izađemo vam u susret u organizaciji i drugim pogodnostima.

 

RAFTING RADNIM DANOM – LETO 2023

Druga polovina sezone, letnje doba, dje se kupaš i avanture skupljaš, pruža vam oko četiri sata vožnje. Voda ne miruje te su brzaci odnosno bukovi leti drugačiji. Reka se na određenim mestima razigra i iznenadi tek kada vodostaj opadne. Rafting radnim danom u letnje doba podrazumeva i više uživanja, više zaustavljanja u toku spusta. Pitajte nas – svaka rafting sezona u DMD kampu ima svoju klijentelu, i nosi svoje posebne čari.

 

DOĐITE NA RAFTING 2023

Najveći deo gostiju DMD kampa dolazi vikendom. Tako će, čini se, uvek i biti. Dakle, ukoliko volite gužvu, akciju, adrenalin, muziku, prirodu i provod – dobrodošli!

 Ipak, ako možete sebi to da dozvolite – dođite na rafting radnim danima. Čekamo vas svakog dana u sezoni. Uz uvek čist, domaćinski sređen smeštaj. Toplu dobrodošlicu, domaću hranu i lokalne specijalitete. Naše iskustvo je zaista veliko, ali je uvek jedinstveno u iščekivanju vaših reakcija i doživljaja. Spremni da ispunimo sva vaša očekivanja, pa i da ih prevaziđemo. Dobrodošli na rafting 2023.

× Pozovite nas!